Klantenportaal

Virtual Private Server

vps

Een Virtual Private Server (VPS) is een server met een eigen besturingssysteem, die gebaseerd is op virtualisatie technologie. Het biedt u meer vrijheid, flexibiliteit en betere prestaties dan een shared hostingpakket, tegen een fractie van de kosten van een dedicated server.

Aan een VPS wordt geen hardware toebedeeld, maar resources zoals processorkracht, geheugen (RAM), schijfruimte (MB) en één of meerdere netwerkkaarten. Het grote voordeel hiervan is dat elke VPS zelfstandig functioneert en daardoor geen hinder ondervindt van handelingen, belasting of bezoekers van andere klanten met een VPS. Dankzij deze techniek is de schaalbaarheid van een virtual private server uitermate groot.

Ook het toekennen van extra resources neemt weinig tijd in beslag. Hierdoor beschikt u over een flexibele en toekomstvaste oplossing.

Doordat we niet overboeken hebt u bij ons ook de beschikking over de resources die u afneemt. Hierdoor hebt u de garantie dat u ook al die resources kunt gebruiken.

Aangezien BusinessConnect ook Microsoft SPLA-partner is kunnen wij u ook voorzien van officiële Microsoft licenties op huurbasis.

Hebt u een vraag omtrent een zakelijke VPS huren bij BusinessConnect ? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

[recaptcha id:1037098]