Klantenportaal

Over

Onze speerpunten:

  • Hart voor uw zaak!
  • Goede en snelle ondersteuning
  • Een democratische prijs
  • Modern redundant netwerk
  • Nieuwsgierig naar nieuwe technieken
  • Onafhankelijkheid

 

Hart voor uw zaak

Onze medewerkers hebben hart voor úw zaak. Want als u tevreden bent, loopt het bij ons ook op rolletjes. Daarom denken wij ook graag met u mee om te zien waar we u nog extra mee kunnen helpen.  

Goede en snelle ondersteuning

Heeft u vragen of problemen, dan kunt u bij ons altijd terecht. Wij kennen geen lange wachttijden. We zijn er juist op gericht uw vragen zo snel en goed mogelijk te beantwoorden. Per slot van rekening houdt u zich liever met úw klanten bezig. Dit is ook één van de redenen voor ons om eigen infrastructuur aan te leggen en te onderhouden. Alleen wanneer we alles in eigen hand hebben kunnen we onze dienstverlening garanderen.  

Betaalbaar

Bij BusinessConnect gaat het erom tegen een eerlijke en realistische prijs een goede dienstverlening aan te bieden. Wij zorgen ervoor dat wij onze “zaakjes” (hardware, beveiliging, stroomvoorziening, software-updates) goed op orde hebben. Daardoor zijn wij niet de goedkoopste. Maar een betrouwbare provider is u waarschijnlijk best wat waard. Om dit verder te onderstrepen werken we volgens procedures en principes van ISO 27000.  

Modern redundant netwerk

Ons netwerk is via moderne hardware direct verbonden met de AMSIX, NL-ix en diverse transit ISP’s. Uiteraard ondersteunen we zowel IPv4 als IPv6 en bieden we volledig redundante hostingoplossingen aan verspreid over verschillende geografische locaties; onderling verbonden door eigen darkfibers. Ons netwerknummer is AS59889.

Nieuwsgierig naar nieuwe technieken

Wij hebben een gezonde nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen in de markt. Echter; wij zullen ze pas invoeren op het moment dat ze van toegevoegde waarde voor úw bedrijfsvoering kunnen zijn én we er 100% van zijn overtuigd dat we u die betreffende dienst zonder kinderziektes kunnen leveren. Alleen dan houden we ons aan onze afspraak om u die dienst te kunnen leveren!

Compleet scala aan diensten

Alleen door u met zoveel mogelijk zaken te kunnen helpen; kunnen wij u volledige van dienst zijn en voorkomen zowel wij als u de gevreesde “kastje-muur” technieken die andere partijen soms gebruiken om verantwoording af te schuiven. Zo leveren we hosting, verbindingen, colocatie en andere internet-gerelateerde diensten.

Onafhankelijkheid

Wij willen omwille van onze dienstverlening van zo min mogelijk partijen afhankelijk zijn. Sterker nog; wij zijn één van de weinige ISP’s die hun infrastructuur zelf beheren en in eigendom hebben. Wilt u meer weten over onze onafhankelijkheid ?  

Toekomst

Wij zijn ambitieus. Wij willen het beste voor u. Wij zijn dan ook voortdurend bezig om onze dienstverlening te verbeteren en te vernieuwen, zodat u hiermee uw voordeel kunt doen. Door een langdurige, serieuze en persoonlijke relatie op te bouwen weten wij welke vragen er bij onze klanten (gaan) leven. Wij doen er vervolgens alles aan om daar een passend antwoord op te vinden.