BusinessConnect

IP Transit

U wilt uw internetverkeer afwikkelen middels BGP? En u heeft zelf een eigen AS-nummer? Dan kunnen wij u een redundante IPv4 / IPv6 internetfeed geven zodat wij uw verkeer afwikkelen via onze peering- en transit-verbindingen. Wij hebben op meerdere locaties onze connecties naar het internet via verschillende partijen. Hier kunt u gebruik van maken waardoor u zelf niet hoeft te kiezen tussen verschillende upstreamproviders, transit- of peering en dergelijke.

 

Onze uptime is uw zekerheid

Via ons modern netwerk, beschikbaar op meerdere locaties in Nederland, kunnen wij u IP Transit leveren. Desgewenst zelfs op de verbindingen op uw kantoorlocatie. Met een modern en stabiel netwerk, korte paden, lage latency én meerdere verschillende upstreamproviders op meerdere locaties garanderen we uw uptime.

 

Is IP Transit geschikt voor mij?

IP Transit is interessant wanneer u een eigen IP-blok hebt welke door RIPE NCC aan u is verstrekt. Dit kan bijvoorbeeld een Provider-Independent blok zijn of (als u LIR bent) een blok met Provider Aggregetable adressen. Een eigen AS-nummer is niet noodzakelijk. Daarnaast kunnen wij u helpen met het traject bij RIPE.

 

Kenmerken van IP Transit

Hieronder staan in het kort de kenmerken vermeld van deze dienst.

 

Kosten

De kosten voor IP Transit zijn afhankelijk van het aantal uplinks wat u van ons wenst te ontvangen en de hoeveelheid verkeer die u wenst af te wikkelen. De kosten worden maandelijks vooraf in rekening gebracht. Daarnaast worden ook (eenmalige) configuratiekosten in rekening gebracht.

 

Neem contact met ons op voor prijzen of meer informatie.

Mobiele versie afsluiten