Onafhankelijk

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Onafhankelijk

Internet staat vanuit de historie voor onafhankelijkheid.

BusinessConnect heeft die onafhankelijkheid, in tegenstelling tot veel andere service providers, hoog in het vaandel staan. Op veel van deze punten wijken we af van onze collega’s.

Wij bewerkstelligen deze onafhankelijkheid door onder andere:

  • Eigen routering; op meerdere locaties verbonden met het internet. Veel hosters zijn hiervoor afhankelijk van het enige datacenter waar ze hun diensten betrekken.
  • Eigen hardware. Veel hosters huren elders capaciteit in en beschikken daarom niet over directe toegang of correcte informatie ingeval van storingen maar zijn afhankelijk van hun dienstverlener. Dit is over de volledige dienstverlening doorgetrokken; alle hardware welke relevant is voor onze dienstverlening, is in eigendom en eigen beheer.
  • Netwerkonafhankelijk voor verbindingen. Wij zijn niet gebonden aan KPN, Tele-2, Eurofiber of welke andere netwerkleverancier dan ook en kunnen u dus geheel onafhankelijk adviseren op basis van uw wensen.
  • Meerdere locaties. Wij hebben onze infrastructuur in meerdere datacentra ondergebracht en kunnen ingeval van een calamiteit op één van de locaties snel onze dienstverlening continueren vanuit een andere locatie. Dit zelfs internationaal. Hierdoor zijn we ook niet afhankelijk van één datacenter.
  • Financieel onafhankelijk. Wij hebben geen investeringsmaatschappij als eigenaar en ook geen (financiële) verplichtingen ten opzichte van welke financiële instelling dan ook. Dit zorgt ervoor dat we niet gedreven zijn door winst per aandeel; maar dat wij beslissingen nemen op basis van gezond ondernemerschap.
Menu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap