Terugblik op 2022

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Terugblik op 2022

In de donkere dagen voor kerst is het de uitgelezen periode om terug te kijken op het afgelopen jaar.
Waar we in 2021 al dachten dat er geen grotere uitdaging zou komen, werden we in 2022 nog meer op de proef gesteld. Wie had ooit kunnen voorzien dat er een oorlog, een energiecrisis en een ongeziene inflatie te wachten stonden.

Door de energiecrisis is vergroening voor veel partijen een hot item. Wij hebben dit al jaren hoog op de agenda staan (zo wekken we al jaren fors meer stroom op dan we zelf nodig hebben). Ook hebben we in dit kader een aantal grote stroomverbruikers vervangen om ons totaal stroomverbruik nog verder terug te dringen.

Om uw stroomverbruik terug te dringen of om efficiënter uw IT-omgeving te kunnen gebruiken hebben we diverse mogelijkheden om uw apparatuur in één van onze datacenter locaties te plaatsen. Dit kan dan bijvoorbeeld in Eindhoven, Delft of Amsterdam.
Via onze verbindingen kunnen we een directe link vanaf uw kantoor naar deze locaties beschikbaar stellen! Hierdoor kunt u uw stroomverbruik terug brengen en uw apparatuur in een geconditioneerde omgeving met koeling, redundante stroomvoorziening en bewaking plaatsen. Een win-win situatie!
Een andere mogelijkheid is dat u voor een virtuele omgeving binnen onze infrastructuur kiest. U hoeft dan geen eigen hardware te kopen en te onderhouden.
Of u gaat de cloud in met Microsoft. Wij kunnen alle Office 365 / Business 365 abonnementen leveren en beheren.

Qua diensten hebben we een aantal nieuwe diensten.
Zo hebben we een backup voor WordPress websites ontwikkeld die uw website veilig stelt zonder plugin.

Omdat we merken dat phishing via email alleen maar toeneemt hebben we ook ons mailfilter geanalyseerd en verbeterd waardoor we meer malafide berichten kunnen tegenhouden. Deze mailfiltering is tevens te combineren met bestaande mailboxen zoals bijvoorbeeld Microsoft Office 365 / Microsoft 365.

Ons portfolio aan verbindingen is, net als voorgaande jaren, uitgebreid met een aantal lokale glasvezelnetwerken. Denk hierbij aan onder andere het glasvezelnetwerk in de gemeente Zundert, maar ook op De Nijverhei in Rucphen. Daarnaast kunnen we ook via het Ziggo netwerk glasvezel leveren. Zelfs met een uitwijkmogelijkheid over 4G/5G met behoud van uw ip’s!

Voor 2023 hebben we alvast een aantal mooie uitbreidingen voor onze telefonie-omgeving klaarliggen. Maar daarover volgend jaar meer!

Menu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap